Mijn naam is Alice Jansen, geboren in 1970. Ik ben getrouwd en moeder van 4 kinderen en ik woon in het mooie Rijssen.

Ik leef en werk vanuit een christelijke levensvisie met respect voor ieder mens. Vanuit deze visie heb ik altijd graag mensen bijgestaan die steun en bemoediging nodig hadden. Na een prachtige tijd van moederschap begon bij mij het verlangen om dit op een professionele manier te gaan doen en ben ik begonnen aan de vierjarige HBO opleiding tot psychosociaal therapeut bij de Roos Opleidingen. Daarnaast heb ik een aantal cursussen gevolgd.  Deze kennis wil ik graag inzetten voor ieder mens, hiermee bedoel ik dat iedereen welkom is voor begeleiding, ongeacht achtergrond, geaardheid of levensovertuiging.

Kernwoorden voor mij zijn: Geloof, Hoop en Liefde.  Ik geloof in de  groeikracht van ieder mens, die weer tot leven komt door de meest herstellende kracht, namelijk Liefde. God is voor mij een bron van kracht en liefde. Door deze bron is er altijd hoop op groei en verandering.